Германски пожарникари разбиха врата на апартамент и се натъкнаха на скелета на 59-годишен мъж, починал преди осем години и трупа на кучето му, пише „Дейли мейл”.

В мазето на жилищна сграда в град Зенден избухнал пожар. Пристигналите на място огнеборци започнали да обикалят апартаментите, за да евакуират живущите.На вратата на едно от жилищата обаче не се появил никой. Пожарникарите я разбили, за да се убедят, че вътре няма никой и открили скелета на мъжа и трупа на кучето му, което най-вероятно е умряло от глад.

За последен път собственикът на жилището – 59-годишният Хайнц, е видян жив през 2011 година. Пощенската му кутия била препълнена, а на двора била паркирана гниещата му кола със спукани гуми.Съседка на мъжа разказва, че се е обаждала на различни институции заради странна миризма, но нито домоуправителят, нито полицията й повярвала, че тя може да се носи от труп.

Жената споделя още, че Хайнц е работел като пекар, но загърбил професията заради алергията към прах и брашно. Той бил много добър съсед и понякога му носела храна.

Когато мъжът спрял да се появява навън, жената започнала да се притеснява, но друг комшия я убедил, че Хайнц може да е отишъл при приятел.

Превод: БЛИЦ