Един от най-известните астролози и предсказатели - Нострадамус, е прочут със своите точни пророчества, които се сбъдват след столетия, за пореден път привлича вниманието с едно ново предположение.

Въпреки че писанията му датират още от 16 в., през годините точността им изумява хората, които и до днес не могат да си обяснят как предсказателят е успявал да познае какво ще се случи столетия след края на живота му.

Тръпката е навсякъде с efbet.com

Едни от най-успешните му предсказания са това за убийството на Джон Ф. Кенеди, разрушаването на кулите-близнация в Ню Йорк, Световните войни, Наполеоновите войни и дори смъртта на кралица Елизабет II.

Наследството на покойната кралица на Великобритания е грубо 500 милиона долара. Именно в тази посока е досега не чак толкова известното предсказание на Нострадамус, според когото скандал ще разтърси кралското семейство, тъй като ще бъдат открити анонимни писма. Те ще са от любовник на кралица Елизабет II.

Заедно с тях ще бъдат открити и дарове, но и от тях няма да се разбере кой е въпросният мъж.

Ако това пророчество на Нострадамус се сбъдне, то е силно вероятно да се появи човек - роднина на любовника, който би могъл да има някакви претенции към наследството на покойната кралица, пише actualno.com., позовавайки се на Marca.

Засега темата не се смята за особено важна нито от кралското семейство, нито от жителите на Великобритания. Интересът към предсказанията на Нострадамус обаче винаги е голям, затова и въпросът дали това ще е поредното му точно пророчество ще бъде актуален дълго време.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук