Двете по-големи деца на херцозите на Кеймбридж за първи път се присъединиха към кралското семейство на Коледната служба, която се проведе на 25 декември в имението в Сандрингам.

6-годишният принц Джордж и 4-годишната принцеса Шарлот показаха колко добре са възпитани и  покориха сърцата на целия свят.

Дъщерята на Кейт Мидълтън и принц Уилям, за разлика от по-големия си брат, прояви голяма благосклонност към почитателите на кралското семейство. Момиченцето бе очаровано от вниманието на британците  и копнееше да осъществи контакт с тях.

Принц Уилям с шокиращи новини за принцеса Шарлот и принц Джордж СНИМКИ

След службата кралското семейство се появи пред стълбите на църквата, за да изпрати Елизабет II. Когато колата й потегли, всички жени направиха реверанс, а мъжете се поклониха.Събралите се край храма граждани бяха изключително очаровани, когато 4-годишната Шарлот хвана подгъва на палтото си и присви единия си крак.С грацията на истинска принцеса момиченцето направи реверанс и плени сърцата на британците.

Черно-бели СНИМКИ разкриват на кого е одрала кожата малката принцеса Шарлот
 
Видеозапис, запечатал уважението, което малката проявява към прабаба си, се появи в мрежата, а почитателите на кралската фамилия не спират да хвалят малката принцеса и да й се възхищават.
 
Интернет потребителите отбелязват колко добре възпитани са децата на херцозите. Освен че се стараят да подарят на децата си нормално детство, Уилям и Кейт ги запознават с живота, който ги очаква.
 

Превод: БЛИЦ