Германец, който се определя като безполово същество, пръсна 15 000 евро за операции, за да се превърне в жива кукла, пише "Мирър". 

На 14-годишна възраст Патрик Маст от немския град Франкфурт на Майн се нарече хермафродит. Четири години по-късно мъжът се пристрасти към козметичните процедури.

Именно тогава за първи пъти си слага ботокс в челото. От този момент той редовно посещава хирурзи и козметици, за да се сдобие с перфектното лице. "Винаги се гледам в огледалото и разсъждавам каква ще бъде следващата процедура, на която ще се подложа", обяснява Маст. "Зависим съм от болката. В главата си съм създал идеалния образ, към който се стремя. Опитвам се да се превърна в кукла, която не излъчва емоции", добавя той. Последната операция, на която се е подложил, е била блефаропластика  (повдигане на клепачи).Германецът признава, че се труди много здраво, за да събере нужните пари за пластичните си операции."Всички пари, които получавам за Коледа или за рождения си ден, пазя за процедурите", казва още той и добавя, че през март му предстои операция за коригиране на носа. Превод: БЛИЦ