Селфи културата продължава да набира обороти: психолози казват, че 70% от момичетата мечтаят да изглеждат идеално на снимките си в Instagram, без да използват нито един филтър.

Повечето от тях са готови на радикални преобразявания, т.е. да прибегнат до услугите на пластични хирурзи. Това поставя въпроса: кои операции ще бъдат най-популярни през новата 2019 г.?

Красавица отиде да си смали носа, но после се случи нещо, което съкруши цялото й семейство!

1. Малоинвазивни инжекционни методики
Пред ботокса в последно време се предпочитат други „инжекции на красотата“ и малоинвазивните техники за подмладяване и моделиране на контура на лицето.

Филърите от хиалуронова киселина възстановяват обема на деликатните участъци от кожата, които са загубили стегнатостта си. Те обаче не решават проблема с бръчките и възрастовата птоза. Стимулират обаче изработването на природен колаген доста повече от крема от бурканче.

2. Естествена пропорционалност на формите
Прекалено пищната гръд и „замразената“ мимика остават в миналото. Лекарите вече смятат, че са признаци на нездравословно преследване на изкуствената красота.

През 2019 т. търсена пластична операция ще бъде тази, чиито резултати не се набиват на очи.

Секпасилната Стар си направи бразилско дупе и съжали жестоко: Ще умра! Белезите са брутални, а имплантите се движат докато вървя (СНИМКИ 18+)

3. Профилактика на намесата
Профилактика в разкрасителната индустрия е правилната грижа за кожата. Именно това твърдят козметици и козметични брандове, създаващи все по-иновативни средства за борба с несъвършенства, като акне и възрастови изменения.

Съществува и профилактична пластика – тя цели предотвратяване на промените в качеството на кожата. Основното й преимущество е възможността да се избегнат радикални хирургични намеси в бъдеще.

4. Неочаквано използване на филъри и импланти
Терминът „микрооптимизация“ много се хареса на пластичните хирурзи и те сега търсят все по-неочакваното му приложение. Например в САЩ и Европа все по-популярни стават филърите, използвани за маскиране на участъци от кожа, дупки от пиърсинг и др.

5. Магнитна липосукция
Класическият вариант за борба с мазнините е съмнително удоволствие. Характеризира се с дълъг период на възстановяване, носене на специално коригиращо бельо, не липсват възможни странични ефекти и т.н. Къде по-лесна е магнитната липосукция.

Тя представлява неинвазивна методика за отстраняване на тлъстини. Магнитни полета се борят с мазнините и активират съкращения на мускулите. Така постигате бързо желаната фигура, все едно сте тренирали с години.