Психолог и специалист по лъжата отчете  фалшива, насилена полуусмивка, от която отсъди, че романтичният флирт на Брадли Купър с Лейди Гага по време на наградите Оскар е просто шоу.
Бившият офицер от разузнаването, психологът и анализатор на поведението Артьом Павлов посъветва руския топ-модел Ирина Шайк да не се тревожи за флиртуването на Брадли Купър с Лейди Гага по време на Оскарите. В интервю за Life Павлов отбеляза, че актьорите, които участваха във филма "Звездата се роди", се държали неестествено.

"Когато я доближава, Лейди Гага си дръпва рамото. Докосването му не й е приятно," отбелязва Павлов."След това се вижда израз на дискомфорт по лицето й."Психологът улови и в края на речта "едностранна фалшива, опъната полуусмивка", което също не показва искреността на "флирта".

По-рано феновете започнаха активно да обсъждат отношенията на Лейди Гага и Брадли Купър, като наскоро започнаха да им приписват роман. Фактът, че наскоро Гага се е разделила с приятеля си Кристиан Карино, добави гориво към огъня.

За Брадли Купър се знае, че движи с руския топмодел Ирина Шейк, но специалистите я посъветваха да не се притеснява.

Превод: БЛИЦ