Брадли Купър и партньорката му в "Роди се звезда" Лейди Гага демонстрираха подозрителна близост на автърпартито след раздаване на наградите Оскар. 

Двамата бяха спипани в доста интимна близост и то пред очите на Ирина Шейк - приятелката на Купър. Не е тайна, че двамата вече са добри приятели след дългата работа по заснемането на филма, но феновете им намират в отношенията между двамата нещо повече.Флиртът между звездите бе засечен и на партито. Двамата бяха спипани от папараци да се прегръщат, шепнейки се нежно сладки глупости на ухото, пише Daily Mail. През цялото време Лейди Гага не се отделяла и на минутка от екранния си партньор, докато през това време встрани от тях седяла Ирина Шейк, видимо пренебрегната.

Ирина Шейк показа страхотно тяло след раждането в разголена фотосесия

"Лейди Гага се закачаше с Брадли почти два часа. Ирина беше там, седеше в сянка на дивана, но не изглеждаше особено впечатлена", твърди приятел и на двамата, цитиран от изданието. 

На флирта са обърнали внимание и колеги на двете звезди. 

Актьорът Дейвид Спейд публикува в Инстаграм съвместна снимка на Лейди Гага и Брадли Купър и написа: "Има ли някакъв шанс тези двамата да не са спали заедно?" Постът е коментиран от бившата съпруга на Купър Дженифър Еспозито. Актрисата е написала ироничното: "Ха!"Друга интересна снимка показва Купър и Ирина Шейк малко след партито. Двамата са спипани в кола с доста печално изражение на лицата. Със сигурност сега феновете има за какво да си мислят.

Превод БЛИЦ