Сред поканените на сватбата на британския принц Хари и американската актриса Мегън Маркъл се оказа и неговата бивша приятелка Челси Дейви. Потребителите в Мрежата обърнаха внимание на това какво е изражението на лицето й по време на церемонията. "Тя изглежда като изоставена жена в края на серията на сапунена опера. Сякаш гледа и си прави някакви планове. Уиски в ръцете, разочарование и завист", иронизира busipsych.

"И как така - бившата на Хари е поканена на сватбата, но не и на вечерята след това? Сякаш той й казва - ела да видиш колко съм готин, а после си отивай вкъщи", пише Thor Odinson.

Някои коментатори отбелязват, че Челси Дейви би могла да прекъсне церемонията по бракосъчетанието.

Модните гафове на бъдещата съпруга на принц Хари (СНИМКИ)

"Челси Дейви е облечена в черно. Когато попитаха дали някой от присъстващите не възразява този брак да се състои, дълбоко в душата си се надявах, че тя ще стане и ще разтуши обстановката", признава mirabela.


"Не бих искала да всявам паника, но май тя е против", иронизира ситуацията HannFlint.

Има и такива потребители, които все пак защитават бившата приятелка на принца.

"Те се срещаха преди сто години и ако не бяха в добри отношения, тя нямаше да дойде. Челси изглежда или замислена или просто си скучае, което не е чудно, защото всички сватби са скучни", отбелязва Rebecca Tokdemir.

"Много е смело от нейна страна да дойде. Знаем, че тя не обича да е център на вниманието. Но тя все пак прие поканата и показа, че за нея това не е проблем. Може би лицето й изглежда тъжно заради неудобната шапка", предполага Desiree Valenzuela.Всъщност е много вероятно Челси просто да изглежда тъжна на снимката заради лош момент, уловен от фотографа. Медиите разпространиха и други нейни снимки от сватбата, на които е видно, че тя се забавлява отлично.Челси и принц Хари се срещаха около пет години, докато не се разделиха през 2011 година. През това време двамата опитваха да скрепят връзката си, но така и не успяха.

Интересна подробност е, че на сватбата на принц Хари с Мегън присъства и друга негова бивша приятелка - актрисата и танцьорка Кресида Бонас. Тя бе харесвана от англичаните и много от тях се надяваха, че именно тя ще е съпругата на Хари, но това така и не стана. 

Превод БЛИЦ