В Съединените щати 37-годишната помощничка на учителя Меган Карлайл изнасили 15-годишна ученик, загуби работата си и влезе в затвора. Това съобщава Право и престъпност.

Жената работела в гимназия в Елизабеттаун, Пенсилвания, където се запознала и сближила с един от учениците. Карлайл тормозела тийнейджъра в училище, а също така изпращала на него и негов 16-годишен приятел снимки и видеоклипове със сексуален характер, които впоследствие изтрила. Един ден тя взела ученик от училище с кола и отишла до паркинга, където правила секс с него.

Тръпката е навсякъде с efbet.com

Тийнейджърът признал, че след това е поискал от Карлайл пари за храна и тя му е прехвърлила 20 долара. На следващия ден ученикът казал на жената, че има нужда от касети за електронни цигари, тя ги купила и му ги дала.

Карлайл е арестуван месец след извършването на престъпленията. По време на разследването се оказа, че нейните голи снимки и видеоклипове са били съхранявани от приятел на тийнейджъра, а след това разпространени сред други ученици от училището.

Жената е обвинена в сексуален тормоз, изнасилване, сексуален контакт с непълнолетно лице и разпространение на нейни интимни снимки и видеоклипове сред непълнолетни. В момента Карлайл е в затвора на окръг Ланкастър в Пенсилвания, като ѝ е обявена гаранция от 200 000 долара. Полицията предполага, че повече от двама тийнейджъри са пострадали от действията на жената. Разследването продължава.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук