В края на 2018 г. британката Рейчъл Робъртс купи изоставено полицейско управление в Западен Йоркшир. За солидната двуетажна къща й поискали само 185 хиляди лири. 

Решена да преобрази сградата с камери, решетки и слабо осветени стаи, които приличат повече на килии, Рейчъл отпуснала още 50 хиляди паунда за ремонт.През следващите две години сградата постепенно се трансформирала. В този случай на Рейчъл й помогнало гаджето й Майк. Той е професионален строител и е работил на обекта от сутрин до вечер. Това помогнало много за спестяването на бюджета.

Полицейският участък в Сисет, Великобритания, работил от 1853 до 1969 г. Оттогава сградата не може да намери постоянен собственик - малцина харесват специални камери с решетки в къщата. Рейчъл не се смутила от историята на сградата. Тя веднага видяла как къщата може да играе, ако я промените леко, премахнете старата боя някъде и изложите оригиналната тухлена зидария, а домашните минималистични мебели помогнали за завършване на картината.Някъде останал оригиналният каменен под. Веднага станало ясно, че къщата има история и няма нужда да се харчат пари за материали. Проблемът с липсата на светлина беше решен със светли цветове в декорацията и мощни лампи. След две години ремонт, никой няма да каже, че преди 50 години престъпници  са били затворени тук и „правосъдието е раздадено“.Първоначално бизнесдамата отпуснала 50 хиляди лири стерлинги за ремонт. Те щели да са достатъчни ... ако момичето не беше открило мухъл по тавана. Покривът трябвало да бъде леко възстановен, поради което сумата за ремонт нараснала до 70 хиляди лири, пише Daily Mail.

Превод: БЛИЦ