Санди и Манди са родени в Тайван. Когато родителите им публикували тяхна снимка, на която момичетата били само на две годинки, те въобще не знаели какво огромно влияние това ще окаже върху съдбите на близначките. Те станали толкова популярни в родината си, че сега започват да покоряват и останалата част от света.

През 2003 година тайванските близначки Санди и Манди започнали да покоряват интернет. Те били само на две годинки, когато родителите им за първи път публикували техни снимки в мрежата.

Сестрите толкова много си приличали, че дори и роднините им не ги различавали. Сега в Тайван в мрежата от тях по-популярни няма.
 

Когато момичетата навършили 6 години, при техните родители започнали да пристигат предложения за снимки в киното. Впрочем, актриси сестрите така и не станали. 

Санди и Манди не се разделят дори и за една минута. Те ходят заедно на училище и на балет. 

Сега момичетата сами публикуват свои селфита в социалните мрежи, където имат над 1 милион последователи. 

Уроците по балет при това не са били напразно. Клиповете с техни танци събират хиляди гледания в YouTube.Естествено, популярността им си казала думата: в един момент към близначките ръка протегнали всевъзможни рекламодатели. В момента Санди и Манди са на 18 години, но те, както и в детството си, продължават да прекарват цялото си време заедно. 

Близнаците вече са пораснали и са се променил външно. но в Тайван те продължават да са смятани за най-миличките момиченца на света.  

Превод и редакция: БЛИЦ