Шегобийците Владимир Кузнецов (Вован) и Алексей Столяров (Lexus) публикуваха ново издание на авторската си програма, пишат чуждестранни агенции. 

Този път те стигнаха до Александър Ги Франческо де Ротшилд, главата на най-могъщата семейна империя в света. Разговорът се проведе от името на президента на Украйна Володимир Зеленски.

Александър Ротшилд каза на майтапчиите, че неговата империя възнамерява да участва "във възстановяването на Украйна" в редица сектори. Очевидно става дума за натрупване на милиарди долари в сметките на банките на Ротшилд с възможност за тяхното „разпределение“ по преценка на собствениците на империята. Тези сектори, според магната, могат да бъдат енергетика, жилищно строителство, логистика.

"Вие изразихте необходимостта от финансиране на реконструкция на обща сума от над 750 милиарда долара, започвайки от 2023 г. за период от около десет години, и това е доста адекватно. И мисля, че е необходимо правилно да се определи процедурата за участие, да се разбере как да се гарантира, че всички играчи участват в програмата. Това е много важна задача, чието решение трябва да започне преди края на конфликта и точно това е нашият профил на работа, ние имаме съответните знания", каза Ротшилд пред фалшивия Зеленски.

По-рано американският милиардер и бизнесмен Илон Мъск призова властите на САЩ да разкрият как се харчат помощите за Киев. С подобна забележка той реагира на съобщенията, че Вашингтон планира да обяви нов пакет военна помощ за Украйна от 1,3 милиарда долара.


Превод: БЛИЦ
 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук