Красива и едва 18-годишна звезда от Tik Jfu видеа  издъхна мистериозно. Единственото съобщение за смъртта й е в социалните мрежи от името на нейния баща.

Dazhariaa Quint Noyes, известна също като Dee, почина във вторник.

В емоционално изявление към нейните фенове той разкрива, че детето му вече е мъртво и е "отишло на по-добро място".

Първоначално мъжът не съобщава причината за смъртта на дъщеря си, нито дали тя не е страдала от някакво хронично заболяване, което би довело до трагичен край.„Просто искам да благодаря на всички за любовта и подкрепата към дъщеря ми“, написа той към публикуван в Инстаграм монтаж със снимки на младата жена в Tik Tok."За съжаление тя вече не е с нас и е отишла на по-добро място", допълва Нойс Джоузеф Сантяго.

18-годишната красавица беше събрала близо 100 000 последователи в Instagram.

Според Mirror всъщност става въпрос за самоубийство.

Няколко часа преди да посегне на живота ски, тя публикува стори в Instagram и предупреждава последователите си, че това ще бъде последната й публикация.

Момичето пуска няколко видеоклипа, в които пее и танцува, а под тях пише: „Добре, знам, че ви дразня всички, това е последната ми публикация“. 

Блогърката публикува и своя снимка с надпис „В реалния си живот съм грозна. Не позволявайте на грима да ви заблуждава. " 

Bxbygirlldee запазва снимката и видеото като фиксирани истории в папка, наречена Las Post.

Впоследствие самоубийството на популярната блогърка е потвърдена от нейните родители. 

Според бащата дъщеря му е починала на 8 февруари. 

Той отбеляза, че тя му се струвала щастлива.  „Само да ми говореше за стреса и мислите си за самоубийство. Бихме могли да се справим с това“, написа мъжът във Facebook.

Страницата на Bxbygirlldee в TikTok има над милион последователи. В Instagram аудиторията на момичето беше повече от 100 хиляди души, същия брой абонати, имаше и в YouTube.Феновете в социалните мрежи не спират да скърбят за загубата на блогърката.

"Почивай в мир прекрасна, натъжих се, когато чух, че това се е случило. Ти беше любимият ми образ в YouTube и Tik Tok. 

Ще ми отнеме известно време да осъзная, че вече те няма", гласи само един от коментарите в YouTube.

"Да почива в мир тази красива душа. Тя беше силна жена, но премина през толкова много изпитания. Сърцето й беше силно твърде дълго, докато накрая не издържа", пише друг.

„Не мога да повярвам, че си отиде, винаги те гледам, винаги ме караш да се смея с твоите видеоклипове“, скърби потребител в Instagram.

"Обичах видеата, които правеше .. беше страхотен човек .. толкова се радвам, че ви последвах .. вашите видеоклипове винаги си заслужаваха", коментира друг.

Превод БЛИЦ