Трудно е да се повярва, че тази красива моделка изпитва огромно затруднения при намирането на любовта, но все пак това е така. 


Аманда Никол Мартин, за която мнозина казват, че е сестра близнак на холивудската красавица Скарлет Йохансон, твърди, че мъжете са твърде нервни, за да се запознаят с нея. 

"Много нормални мъже се плашат. Интимният ми живот е бедствие", твърди още тя. 

Инфлуенсърката от САЩ, която е следвана от 1,1 милиона последователи, смята, че именно нейните фенове са причината мъжете да не искат да мачкат чаршафите заедно с нея. "Мнозина ме съдят за дейността ми в Инстаграм. Понеже аз съм успяла дама, пътувам много, много секси съм, затова много мъже си мислят, че съм компаньонка - но аз не съм", казва Аманда. 

"Мъжете, които пък не ме съдят, и ме харесват, на свой ред, се плашат от мен и не ме канят на срещи", оплаква се още секс бомбата. 

Онези пък, които са достатъчно уверени в себе си, за да се запознаят с Аманда, не са типовете мъже, с които тя иска да си има работа. Живеещата в Лас Вегас красавица казва още: "Мъжете, които не се плашат, които имат достатъчно самочувствие и често самите те са известни в Инстаграм, имат твърде високо мнение за себе си и е под достойнството им да се опитват да ми влязат в гащите. Самите те са преследвани от милион момичета, затова е трудно те да бъдат верни". 

 

За да станат нещата още по-зле, приложенията за срещи също не помагат на красавицата да намери своята любов. 

"Когато си направя профил в сайт за запознанства, веднага ме съобщават на администратора и той ме банва, защото не вярва, че профилът ми е истински. Затова си седя доста самотна и лишена от секс. Сега съм много по-самотна, откогато бях обикновено момиче", признава моделката. 

в момента Аманда се е отдала на следването си на право в местен университет. Благодарение на дейността си като модел в Инстаграм и участия в събития моделката успява да изкарва по 700 000 долара на година. 

Превод и редакция: БЛИЦ