Секси интернет мега-звездата Amouranth беше блокирана след поредица от клипове на живо в "гореща вана" по Twitch, пише Дейли стар.

Пламенокосата американска бомба водеше най-новата лудост на стрийминг сайта с нейните близо три милиона последователи.

Но къдрокосата 27-годишна манекенка предизвика бум, когато разкри, че рекламата й е спряна в канала й, където тя удивлява феновете по бикини.С истинско име Кейтлин Сирагуса, тя редовно привлича десетки хиляди зрители като едно от най-големите имена на Twitch.

Сайтът за предаване на живо обикновено се свързва с игрово съдържание, но тенденцията на горещите вани се развихри в сайта през последните седмици.

Обикновено това включва облечени в бикини жени, които чатят с последователи часове наред от джакузи или надуваем басейн.

Интернет сензацията Amouranth написа в туитър във вторник: „Вчера бях информирана, че Twitch без обяснение спря рекламата в моя канал.

"Twitch по никакъв начин не са реагирали. Трябваше да започна разговора, след като забелязах, без предварително предупреждение, всички приходи от реклами да са изчезнали от моя Analytics Analytics."Тя заклеймява спирането на рекламите като „тревожен прецедент“, който подчертава, че Twitch има „пълна преценка да наказва отделни канали“.

Тя също така твърди, че нейният канал е демонетизиран, защото „не е подходящ за рекламодатели“, а не защото нарушава насоките на Twitch.

Според Statista около 38% от всички потребители на приложения на Twitch в САЩ миналата година са били на възраст между 10 и 19 години.

Общите условия на Twitch забраняват „изцяло или частично голота“, включително „видимите очертания на гениталиите, дори когато са покрити“.

Разрешени са бански костюми, стига „да покриват изцяло гениталиите, а тези, които се представят като жени, също трябва да покриват зърната си“.

Amouranth  каза, че нейното демонетизиране е послужило като „категорично предупреждение“ за други професионалисти.„Въпреки че съдържанието може да не нарушава насоките на Общността или Общите условия, Twitch има пълна преценка да насочва към отделни канали и да ги демонетизира частично или изцяло за съдържание, което се счита за„ неприемливо за рекламодатели “, пише в туитър тя.

Уеб звездата подчерта, че "няма съобщени насоки" за съдържание, подходящо за реклами.

„Това оставя отворен въпросът къде е изтеглена чертата“, добави родената в Хюстън девойка.

Маркус Греъм, ръководител на Twitch, заяви: „Нашата политика за голота и облекло позволява бански костюми в подходящ контекст и горещите вани попадат под тези критерии.Това, което обаче не се е променило, е сексуално внушаващо и изрично съдържание не е разрешено съгласно указанията, съгласно Общите условия, и Twitch ще предприеме действия, когато това ни бъде съобщено.“

Amouranth не е първият стример, чиито ръце са били плеснати след тестване на границите на условията на Twitch.През април американската интернет звезда Супкайтлин беше блокирана за 24 часа заради носенето на "неподходящо" облекло по време на стриймване.

Превод: БЛИЦ