През 1947 г. на Земята са дошли извънземни, идващи от етерна планета. Техните кораби могат да се придвижат от етерния свят към материалния свят и обратно. Това е посочено в доклад на агент на ФБР, декласифициран преди няколко години.

Потребителите в мрежата откриха документа за НЛО и извънземни на официалния уебсайт на ФБР. Файлът е 69 страници. Съобщава се, че документът е бил разсекретен още през 2011 г.

Част от документа е специално оцветен с черна боя, за да затрудни копирането и четенето, но по-голямата част изглежда доста разпознаваема. Всички страници на отчета могат да бъдат разгледани в линка тук.

Докладът описва няколко наблюдения за НЛО и извънземни, които са се случили през 1947 г. в САЩ. Всички тези случаи са събрани от неуточнен агент на ФБР, чиято самоличност остава анонимна и до днес. Посочва се обаче, че след 1947 г. дълги години той се опитва не само да събира подобни случаи, но и да ги анализира за целите на националната сигурност.
 
Според разсекретения доклад не само същества, живеещи на други планети, посещават Земята, но и същества от други измерения. Някои от тези същества идват от така наречената ефирна равнина, която съществува едновременно с нашата физическа вселена. Тези образувания могат да се материализират на нашата планета като гигантски полупрозрачни фигури.

Ето някои важни откъси от този доклад:

Някои от НЛО се носят от екипажи; други се управляват дистанционно.

Мисията им е мирна. И те са само на корабите си (тоест нямат земни бази?).

Тези извънземни са подобни на хората, но много по-големи по размер.

Те не са хибриди или копия на земни хора, а идват от техния собствен свят.

Те не идват от физическата планета, а от етерната планета, която не се възприема от нас.

Извънземните тела и техният кораб автоматично ще се материализират при навлизане във вибрацията на нашата плътна материя.

Дисковете (НЛО) притежават лъчиста енергия или лъч, който лесно ще унищожи всеки кораб, който ги атакува. Те се завръщат в етерното пространство по желание и следователно изчезват безследно от нашето зрително поле.

Районът, от който произхождат, не е същият "астрал", за който разказват езотеричните учения. Той обаче е подобен на понятието „Лока“ на санскрит, което в индийските религии означава „царство на жилището“. Това са отделни светове, в които живеят различни същества.

Най-вероятно те не могат да бъдат достигнати с помощта на радиосигнали, но е възможно с помощта на радар, ако е разработено специално оборудване за това.

Ако през последните 50-60 години тези същества са ни посещавали, възможно ли е преди стотици и хиляди години същите тези същества да са посещавали Земята? Възможно ли е обществото, каквото го познаваме днес, да е било засегнато от влиянието на тези същества? И възможно ли е начинът ни на живот на Земята все още да е повлиян от тях?