Лин Бекъм Бригс, сестрата на известния футболист Дейвид Бекъм, изпитва сериозни финансови проблеми и е решила да припечели малко пари, като продава детски неща чрез Facebook.

47-годишната Лин Бекъм Бригс, по-голямата сестра на играча, чието богатство се оценява на 339 милиона британски лири, е успяла да бъде във фокуса на британската общественост, когато започна да продава детски дрехи втора употреба в профила си във Facebook. И всичко това за няколко паунда.

Британските медии съобщиха, че сестрата на Бекъм е в сериозни финансови затруднения, докато Дейвид наскоро организира парти за Нова година за около 30 000 паунда, така че мнозина се чудят защо известният брат не й помогне.

Но Бекъм не иска да се намесва в постоянните проблеми на сестра си, на която вече е помагал няколко пъти. Преди почти 10 години й купи къща за 250 000 паунда, която сега се оценява на 470 000 паунда.

През 1999 г. Лин се омъжва за Колин Евъри, който имал три деца, а Дейвид Бекъм също присъства на сватбата. Двойката се развежда през 2011 г., след което тя продава сватбената си рокля чрез eBay само за £ 5.50. Скоро намери нов партньор на име Кевин Бригс, който се озовал в затвора и трябваше да продължи да продава семейни вещи, включително и колата им.

Превод: БЛИЦ