Сестри от американския град Мидълтаун получиха плашеща снимка, която може да е свързана с изчезването на брат им преди 35 години. По данни на Fox 19, на фотографията е запечатан мъж, който много прилича на него.

19-годишният Теди Франкс изчезва през 1986 година. Сестра му Мишел Лоури разказва, че в деня, видян за последно, той се е скарал с жена си, отишъл при другата си сестра Рене и я помолил да го закара в другата част на града да си купи цигари. Когато пристигнали на въпросното място, Теди видял, че до тях е спрял друг човек и изпаднал в паника.

„Не й е позволил дори да спре колата. Слязъл в движение, побягнал към бензиностанцията и това е последният път, в който е видян”, разказва тя.

След изчезването на Франкс близките му не спирали да го търсят. „От този момент не е наеман на работа, не е сменял книжката си,  не е взел и колата си”, споделя друга сестра на мъжа – Джоди.

Наскоро позната изпратила на сестрите снимка, на която попаднала в социалната мрежа. На нея бил запечатан човек, който много приличал на Теди.

„Бях в шок. Не мога да разбера той ли е, или не, въпреки че човекът на снимката е облечен с дреха, приличаща на тази, с която бе Теди, когато изчезна”, признава Лоури.

Жената, публикувала снимката, съобщава, че я е намерила между страниците на книга в благотворителен магазин в щата Вашингтон и се опитва да намери информация за нея.

„На снимката се вижда вързан човек. Той лежи с лице надолу във водоем. Ръцете на другия мъж са вързани зад гърба му. Изглежда, че крещи. На снимката се вижда и сянката на още един човек, който, изглежда, че държи пистолет “, казва още Лоури.Интернет потребителите са проучили внимателно снимката и вече имат куп теории. Някои предполагат, че това е кадър от филм, други смятат, че снимката е запечатала действията на сериен убиец.

Сестрите не знаят дали снимката е свързана с изчезването, но отдавна подозират, че някой е убил брат им.

„Този ​​човек трябва да влезе в затвора и да получи смъртна присъда. Той трябва да изгние в ада “, каза Джоди.

Търсене на изображения в Google показва, че снимката се е появила във форуми, свързани с престъпления.

Лоури казва още, че вече е изпратила снимката на следователите, които работят по случая с изчезването на брат й.