37-годишната Джоан Джонсън от Ливърпул отишла в новогодишната вечер в местния пункт за залагания и лотарии и се изумила и се разтреперила, когато разбрала, че нейният лотариен билет за 3 лири, който тя изхвърлила три дни по-рано в кофата за боклук, всъщност печели 66 хил. лири, информира the Liverpool Echo
Щастливата англичанка веднага се разтичала и взела разстоянието от пункта до дома си за рекордно за нея време. Преровила целия боклук и за неин късмет след малко в ръцете й се намирала хартийката с голямата печалба.

Тя веднага се върнала след това до мястото, където закупила лотарийния билет и била толкова развълнувана, че служителите й дали веднага чай, за да се успокои.  

Джоан, която работи като помощник данъчен инспектор, разказва пред изданието, че често участвала в подобни игри на късмета, но никога не е печелила нищо до настоящия момент. Тя допълва, че сега планира лятна сватба с годеника си Дилан (продавач на коли), с когото са заедно то петнадесет години, но досега не са имали финансовата възможност да се обвържат официално в свещен съюз.

Превод и редакция: БЛИЦ