Актрисата Шарън Стоун разкри, че тя и сестра й Кели са били насилвани сексуално като деца от дядо им и твърди, че баба им е улеснила това, като ги е заключвала всички заедно в една стая, пише bg-voice.com.

63-годишната Стоун направи откровението в новата си мемоарна книга „The Beauty of Living Twice“.
 


Дядо й умира, когато актрисата е на 14. Разказва, че го е смушкала в ковчега, за да се увери, че той наистина е мъртъв.

– Натиснах го с пръст и странното удовлетворение, че най-после беше мъртъв, ме удари като тон лед. Погледнах Кели и тя разбра: беше на 11 и всичко свърши“, разказа Стоун, която е израснала в Мидвил, Пенсилвания.

 


Като дете актрисата била изключително надарена и завършила втори клас, когато е била едва на пет.

На друго място в мемоарите си тя разкрива, че продуцентите на „Първичен инстинкт“ са й казали да не се притеснява да свали бельото си в скандалната сцена за разпит, защото според тях никой не виждал, че тя не носи нищо отдолу.

„Казаха ми: „Не се вижда нищо – просто трябва да махнете бельото си, тъй като бялото отразява светлината, така че прозира.“


„Да, има много гледни точки по тази тема, но тъй като аз съм тази с въпросната вагина, нека кажа: Другите гледни точки не са истина“, написа тя.

Стоун разсъждава и върху инсулта, който е претърпяла, когато е била на 43 години, и за който казва, че почти я е убил. Тя споделя, че преживяването близо до смъртта я прави по-спокойна.

 


Актрисата описва, че докато е била в болницата, видяла трима приятели, които вече са били починали, и искали да бъде с тях, но тя отказвала, като вместо това се придържала към живота. Стоун е спасена с операция, продължила седем часа.

След това тя приема будизма. „Удивително е колко много човек научава, когато трябва. „Станах Miss Peace and F ***** g Quiet “, титла, която ценя много по-високо от Miss Crawford County“, написа тя.
Стоун пише в края на книгата си: „Научих се да виждам нещата по различен начин. Научих това от умирането, от живота и от това, което често ме наричат: „Последната жива филмова звезда “.