Строител се вряза с багера си в нов хотел от веригата “Travelodge” във Великобритания и вилня вътре около половин час. Причината за изстъплението му е неизплатена заплата от 600 паунда, съобщава „Сън“.
 
Шокиращи кадри от инцидента показват водача, който няколко пъти се врязва в стъкления вход на сградата в същия ден, в който строителите завършили работата си по него.

 
Стотици ужасени колеги наблюдавали работника, който врязал оранжевия си багер в новопостроения хотел в Ливърпул в 3 ч. следобед вчера. Един от зяпачите бил чут да крещи: „Това се случва, когато хората не ти плащат надницата, приятел. Просто не ти пука за работата. Това е болен човек. Боже, изобщо не му дреме. Точно през сградата“.
 


След като стигнал върха на стълбите, греблото на багера минава през стъклото с трясък. След това машината дава заден по стъкбите, но надъханият водач на име Дейвид, отново продължава да блъска по входната врата.
 
Като стигнал до рецепцията той продължил да блъска по стените и по бюрото. След това водачът хукнал да бяга. Работник, опитал се да го спре, бил спасен в последния момент, когато над главата му минало греблото на багера.
 

 
Мнозина, намиращи се в сградата, се разминали на косъм с тежки травми, тъй като Дейвид изобщо не ги виждал докато вилнял в лобито. Някои го подкрепили и крещели: „Трябваше само да му платите ши*аните 600 паунда“, а други са възмутени, че работникът съсипал работата им в хотела.
 
На мястото пристигнали полицаи, които отцепили района.
 
“Travelodge” е втората най-голяма хотелска верига във Великобритания.
 Превод и редакция: БЛИЦ