Чет Ханкс блъска и дърпа своята бивша приятелка, заплашвайки я, че ще я убие, а след това ще посегне смъртоносно и на себе си, наричайки я "черна гето кучка, на която никой няма да повярва". Това пише в материали към дело за домашно насилие срещи сина на Том Ханкс и съпругаta му с български корени Рита Уилсън на стойноsт 1 милион долара. 


Киана Паркър твърди, че Ханкс-младши е упражнил насилие спрямо нея в периода октомври 2020 - януари 2021 година. Той дори я заплашил да я убие, а след това и да се самоубие, докато тя е била в дома си в Шугър Ленд в щата Тексас, заедно с техните 9-годишни близнаци, пише сайтът на звездите TMZ

Адвокатът на Ханкс опроверга твърденията на Ханкс и ги и определи като "опит за изтискване на пари". По думите му, те са отговор на дело, заведено от Ханкс миналия месец, в което Чет твърди, че Паркър го е нападнала с тиган и му е окървавила лицето.  

Клип от въпросната конфронтация показва как Паркър заплашва Ханкс с нож, докато крещи "по дяволите". След това записът става тъмен. После се вижда, че Ханкс е с окървавено чело, докато Паркър крещи, че той "я е предизвикал". 

Ханкс е актьор, участвал в "Империя" и "Безсрамници", е записан как отвръща на Паркър, казвайки: "Леле, сега се опитваш да обърнеш нещата".По думите на Паркър, както пише в съдебните документи по новото дело, Чет се е сбил с нея в Ню Орлийнс на 18 октомври, твърдейки, че той я е блъснал и я хванал за ръцете, като ѝ извил китките, след като тя казала, че ще излезе от стаята, която те двамата били наели в Хотел Уиндсор Корт. Паркър е казала още на съда, че Ханск ѝ е казал, че тя е "черно гето кучка, на която никой няма да повярва. Той също я бил заплашил месец след скандала, че ще я убие, а след това ще се самоубие и той. По думите ѝ, момчетата близнаци са били вкъши по време на скандала".

Чет и Паркър освен това са били записани на видео от 8 януари да се държат доста агресивно един към друг, докато Киана се е опитвала да се изнесе от общото им жилище.

Превод и редакция: БЛИЦ