Младеж от Бразилия е признал, че снима пикантни видеоклипове на майка си, която е порномоделка, съобщава UniLad.

Андреса Урах публикува в платформата OnlyFans от няколко години. Въпреки солидните си доходи, 36-годишната Урах решава да не наема оператор, който да заснеме видеоклиповете й. По време на разговор с фенове Урах признава, че 18-годишният й син Артър я снима.

„Да, много съм добър, когато става въпрос за правене на снимки, нали?“ - написа Артър в коментарите. Въпреки това, абонатите на модела реагираха двусмислено, мнозина отправиха упрек към младежа за дейността му.

Един от потребителите попита: „Не те ли е срам, че майка ти се продава, а ти я снимаш?“ На това тийнейджърът отговори: „Не се срамувам, много съм спокоен за всички нейни решения.“

Артър и майка му очевидно са толкова близки, че дори ходят заедно по клубове, което много разстройва бившия съпруг на Андреса Тиаго Лопес. Той го сравнява с ходене в публичен дом.

През 2023 г. Андреса си взима кратка почивка от OnlyFans, за да се съсредоточи върху духовния си живот. „Взех това решение, защото връзката ми с Бог ме притесняваше и знам, че ако умра, няма да взема нищо със себе си“, казва тя тогава. Въпреки това, само два месеца по-късно тя се връща към платформата.

Преди това обаче тя заведе дело срещу Универсалната църква на Божието царство твърдейки, че нейните членове са й „промили мозъка“. Тя се обърна към съда и поиска от църквата да й върне дарението от два милиона бразилски реала (около 370 000 евро), но съдията отхвърли искането й.

Превод и редакция: БЛИЦ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук