Журналисти научиха, че много месеци преди развода със съпругата си Макензи Джеф Безос е поддържал интимна афера с Лорън Санчез. Списание National Enquirer има на свое разположение интимната кореспонденция между най-богатия човек на планетата и неговата любовница.

Романсът на любовниците започнал преди осем месеца, а през това време главата на Amazon се опитвал да спаси брака си с 48-годишната си съпруга.

Списанието проследи влюбените в продължение на 4 месеца и установи, че 54-годишният бизнесмен е имал среща със своята любовница в хотел близо до дома му в Бевърли Хилс, а също се е срещал с нея и в частния си самолет. Също така Безос изпращал на Лорън интимни снимки и сексуални послания. Жената, която има три деца, тогава била омъжена.

"Искам да те помириша, искам да те вдишам. Искам да те държа здраво ... Искам да целуна устните ти ... Обичам те", пише Безос.

"Искам да те целуна веднага и да те положа бавно и нежно. Или може би някои ще те събудят сутрин и няма да бъдат толкова нежни с теб", пише притежателят на 150-милиардно богатство.

От своя страна Лорън му отговаря: "Знаеш ли какво искам? Искам да се напия малко с теб тази вечер. Просто бъди малко пиян. Искам да говоря с теб ... най-вече искам да бъда с теб !!! Искам да спя с теб, да се събудим на другия ден, да четем вестник и да пием кафе".

Според публикацията, списанието разполага и с откровени снимки на Безос, включително топлес, както и снимки на гениталиите му.

Припомняме, че изпълнителният директор на Amazon Джеф Безос, който е наричан най-богатия човек на планетата, се развежда със съпругата си Макензи, за която се ожени през 1993 година. Те имат трима сина и осиновена дъщеря от Китай.

Превод: БЛИЦ