Глобалните промени в човечеството, на които сме свидетели днес, са началото на още по-големи катаклизми. Според астролога Елена Максимова много скоро ще настъпят нови времена, човечеството ще навлезе в нова ера.

На 21 декември се очаква нова Ера на въздуха, която ще замени Ерата на Земята. След няколко месеца ще дойдат глобални промени, Сатурн и Юпитер ще се обединят в първата степен на Водолей.

Ерата на Земята за последно се е състояла между 1226 и 1425 година. Кървави битки се провели преди нея, а мощната държава Киевска Рус преживявала последните години на своето единство. Смяната на епохите неизбежно довела до промени в икономическия и политическия живот.

Глобалните промени принудили хората да преосмислят своите ценности.

Материалните неща са изчезнали на заден план, днес основното богатство са знанията, информацията, партньорството и глобализацията. Парите в скоро време ще бъдат ликвидирани, разбира се не напълно. Светът върви към факта, че много неща могат да се правят без лично присъствие (времето на смартфоните).

Световният елит неизбежно ще се промени. Олигарсите ще отстъпят и ще бъдат заменени от амбициозни млади умове с различни ценности. Периодът от 19 до 25 октомври е време на големи грешки и пропуски. Астрологът съветва да не рискувате спестяванията си, а да действате с мисъл.

Съвсем скоро ситуацията в света ще започне да се подобрява и ще дойдат светли времена. В момента трябва да имате търпение.

Превод и редакция: БЛИЦ