Съсипан от тъга, бащата на жена, за която се твърди, че е умряла от кокаин, който пластичният й хирург е разсипвал върху пениса си преди орален секс, иска лекарят лежи доживот.

38-годишната жена почина от свръхдоза по време на сексуален акт. Бащата на Ивона твърди, че лекарят обещал да излекува неговата красива дъщеря от тендинит.

Германската двойка се срещнала на сайт за запознанства и се стигнало до секс, но Ивона, иначе фризьорка, не знаела за кокаина.Д-р Нидербилер от германския град Халберщат е обвинен в причиняване на тежки телесни наранявания с фатален край и изчаква съдебен процес. Той нанасял кокаин на пениса по време на секс и с две други момичета, но никоя от тях не умряла.Няколко жертви са съобщили, че след като са се срещали със заподозрения, имали леко замайване.

64-годишният баща на Ивона казва, че дъщеря му е била пациентка на д-р Нидербилер и е убеден, че заподозряният я е избрал за своя жертва."Той обеща да излекува дъщеря ни и сега тя е мъртва,"  казва бащата. След новината за смъртта на Ивона, нещастният баща получил сърдечен удар и му имплантирали два стента.
Тези дни той се претоварва с работа, за да не мисли за смъртта на дъщеря си.

"Трябва да се занимавам с нещо през деня, в противен случай ще се побъркам", казва той. "Ако беше умряла при инцидент, може и да можехме да го преодолеем, но не и така", добавя той.

Членовете на семейството на Ивона ще бъдат съобвинители по делото срещу Нидербилер и очакват справедливост.
"Доживотна. Всичко останало няма да бъде справедливо", казва бащата на починалата. Нидербилер работи като главен лекар в клиниката "Амеос" за естетична хирургия.

Преди това е бил назначен за главен лекар в катедра "Естетична хирургия" в Общинската болница в Десау.

Превод: БЛИЦ