Полицията на Ню Йорк задържа 18-годишно момиче за жестоко убийство на местен жител. Трупът на жертвата, увит в одеяло и найлонов чувал, е бил открит на 15 юли на покрив на McDonald’s. Това пише Daily Mail.

Служителите на реда продължават да издирват още двама души, за които се предполага, че могат да са съпричастни с обира и убийството на Ричард Хамлет.Най-вероятно тялото на жертвата е изхвърлено от прозорец на апартамента му. Разследващите не изключват възможността то да е престояло на покрива на заведението няколко дни.Според версия на полицията, заедно със съучастниците си момичето е влязло в апартамента на Хамлет. Първоначално са започнали да го бият, след това са го накарали да погълне неизвестна към момента течност и накрая са го задушили.БЛИЦ уточнява, че това е второ жестоко престъпление в рамките на няколко дни в Ню Йорк. В началото на седмицата в апартамент в Манхатън бе открит разчленения труп на милионера Фахим Салек. За убийството вече има задържан – личният помощник на бизнесмена.
 
По данни на  The New York Times, той е задигнал от шефа си около 90 000 долара. Когато разбрал за наглата кражба, Салех го уволнил. Той не съобщил за случая в полицията, но предложил на крадеца да върне парите. Нежеланието му да върне откраднатото най-вероятно се е превърнал в мотив за престъплението.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!