По британска телевизия през 2020 година ще започне риалити шоу, което ще покаже ежедневието на нестандартни двойки. Защо са нестандартни? 

Защото съпругите в семейството тежат много повече от техните половинки. И знаете ли какво? Те са истински щастливи! 

Трейлър на предаването, които бе качен в мрежата, предизвика противоречиви коментари. 

Ръсти и Кристин

Тази очарователна блондинка тежи 124 килограма. Въпреки това съпругът й й се възхищава и дори признава, че няма да има нищо против, ако напълнее още малко.

Единственият проблем на двойката е, че искат бебе, но жената не може да забременее. Лекарите казват, че тя спешно трябва да отслабне, а съпругът на блондинката категорично не желае това.

Адриана и Рикардо

Теглото на Адриана е повече от 180 килограма. Тя обаче е придобила увереност благодарение на гаджето си Рикардо, с който живее повече от две години.

Проблемът на двойката е, че Адриана няма приятели. Момичето живее в постоянен режим на отхвърляне заради външния си вид от другите. Но Рикардо е много щастлив!

Крис и Джой

Джой тежи повече от 200 килограма, но съпругът й признава, че обича всеки сантиметър от тялото на нестандартната си съпруга.

Противник на тази връзка е майката на Крис. Тя вярва, че заради теглото си снахата няма да може да бъде опора на сина си и да се впише хармонично в начина му на живот.

Превод: БЛИЦ