Съпругата на актьора Джейсън Стейтъм, британският супермодел и един от "ангелите" на Victoria's Secret Роузи Хънтингтън-Уайтли, участва в откровена фотосесия и стана героиня на корицата на новия брой на модното списание Elle. Снимките се появиха в нейния акаунт в Instagram.


В първия черно-бял кадър 33-годишната знаменитост седи напълно гола на табуретка с гръб към камерата. В същото време косата й е събрана в небрежен кок. На втората снимка моделът позира на розов фон в бял топ, през който се виждат гърдите, и бикини с висока талия. Публикацията получи повече от 270 хиляди харесвания, а в подписа си към нея Хънтингтън-Уайтли заяви, че е фен на това списание още от тийнейджърските си години.


Феновете бяха развълнувани от появата на съпругата на Стейтъм. „Уау, това е безумно красиво“, „Обичам тези корици“, „Неземно! Много нежна и красива","Зашеметяваща както винаги "," Невероятно е! Поздравления, ангел“, написаха те.

През януари Роузи Хънтингтън-Уайтли участва в костюм на руска марка. Моделката бе снимана в огледалото в собствената си къща, облечена в дрехи на Bazilika. На публикуваните кадри тя позира в бял огромен анцуг, който се състои от качулка и панталон.

Превод: БЛИЦ