Един късметлия, който е играл в играта „Луда цифрова лотария“ (Çılgın Sayısal Loto) в Одрин, Турция, спечели 836 176,90 TL (90 784 лева), като е познал правилно 5 от 7-те числа, съобщава "Марица".

За изключително големия джакпот от 5 милиона турски лири от лотарията на 8 октомври бяха изтеглени числата 14, 16, 30, 52, 63, 72, 28 и 40. Турските медии обявиха, че 7 души от Одрин, Ескишехир, Текирдаг, Бурса и кварталите Бакъркьой, Кадъкьой и Кягътане в Истанбул си поделят джакпота, като са познали 5 от числата. 

Продавачът в тото пункта в Одрин, Серхад Джейлан, откъдето е закупен печелившият фиш за джакпота, сподели пред агенция Демирорен: „Получихме съобщение от компанията, с която сме свързани снощи. При проверката беше разкрито, че печалбата от тиража в събота е разпределена между 7 офиса в Турция. Видяхме, че един от тях сме ние. Това е радващо. И в миналото раздадохме редица печалби. Това е добра сума пари, която смятаме, че ще бъде много полезна за късметлията. Надяваме се и в следващи тиражи да привличаме късмета на нашите клиенти и да печелят още по-големи печалби в Одрин“, възкликна той.

Бонусите са важни! 200 лв. Спорт и 1500 лв. Казино
 

Джейлян каза, че още не е известно кой е късметлията в Одрин.

Джейлян допълни: „При нас идват много българи в Одрин. Те обичат игрите на късмета. Туристите обикновено предпочитат игри в стил „Скречкарта“, с моментни печалби, но играят масово и в лотарията. Почти половината от клиентите ни са българи тези месеци, така че е много вероятно печелившият да е някой комшия. Дано обаче късметлията да не си е загубил фиша, защото печалбата този път е чудесна", заключи търговецът.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук