В социалните мрежи публикуваха нови снимки и видео от апартамента на многодетната майка в Петербург, която държала децата си в ужасни условия.

На снимките се вижда невероятна мръсотия. На единия от кадрите си личи как детето спи до възрастна жена на леглото, а до него - купчина угарки. На друга снимка е хладилникът, в който няма нищо друго, освен развалена каша и хлебарки.Вижда се и как децата спят заедно, без чаршафи и одеала. Има и друг кадър, на който те са направо на земята сред екстременти. Децата са с мръсни дрехи, някои имат синини и хематоми. 

Съобщения за това, което се случва с децата, се появяват първо в социалните мрежи. Страшните кадри са публикувани от познати на семейството, които не могат повече да търпят и да остават безучастни. 

Многодетната майка била отгледана в дом. Тя имала шест деца, но първото й детенце починало - майка му го задушила, заспивайки върху него, докато го кърми. 

Властите в Русия лишили майката Наталия от родителските права върху второто й дете, след като го пребила. 

Към момента Наталия се грижела за четири деца - три момиченца и момченце - инвалид. Случаят предизвика небивал оглас в Русия. Повечето хора осъждат Наталия, но нейни близки разкриват, че самата тя е имала тежка съдба. В детството си непрекъснато бягала от осиновителите си, а приемният й баща я изнасилвал многократно. Съпругът й починал наскоро.Съседи разказват, че майката непрекъснато крещяла по децата, а на училище ходело само най-голямото момиченце. Там, обаче, съучениците й непрекъснато издевателствали над него заради лошата му миризма и хлебарките, които изпълзявали редовно от училищната раница на детето. 
Случаят се разследва, децата са настанени в дом за социални грижи.