62-годишната руска телевизионна водеща Лариса Гузеева в ефира на предаването "Да се ​​оженим!" направи неочаквано признание, когато нейният колега се опита да обиди младоженец, гост, който се оказал собственик на стриптийз клуб. Водещата се застъпи за момчето, като каза, че в това няма нищо лошо, и даде пример от живота си.

Актрисата сподели, че е подарила стриптийз за рождените дни на непълнолетните си деца. И тя отбеляза, че въпреки това те не са израснали развратници или асоциални елементи.


"На 16-ия му рожден ден дадох на момчето си най-красивата стриптизьорка в Москва. На 16-ия рожден ден на дъщеря ми я заведох в Париж, за да видим Дита фон Тийз - най-готината стриптизьорка в света," разказа Лариса Гузеева.Водещата роди сина си Джордж от интелектуала филолог Каха Толордава, който стана вторият й съпруг. Начинът на живот на съпрузите обаче беше много различен и те трябваше да се разделят. Третият избран на Гузеева беше ресторантьорът Игор Бухаров, в брак, с когото се роди дъщеря им Олга. Изпълнителката често качва снимки с деца в своя инстаграм, оставяйки топли думи към тях.

Превод: БЛИЦ