Звездата от риалити шоуто "Семейство Кардашиян", предприемачката Ким Кардашиян-Уест попадна в обектива на папараците по време на фотосесия на плажа в Малибу и бе критикувана от потребители на мрежата. Съответните кадри са публикувани от Daily Mail.

На публикуваните снимки 39-годишната знаменитост позира на фона на океана в сива подрязана риза, изработена от прозрачен плат, през която се виждат гърдите й, и бежови плетени бански. Слънчеви очила, гривна и големи извити обеци от златен обръч допълват визията й.

Потребителите се присмяха на телевизионната звезда в коментарите под снимката и я сравняваха с животно. "Наполовина жена, наполовина лама", "безобразен фотошоп", "Тяло като на ряпа", "В океана вече има много пластмаса, дръжте я далеч", "Безформена", "Започваш да изглеждаш стара, добре дошла в реалния свят" , „Ниска, набита, хирургически деформирана“, „Тя е просто отвратителна“, пишат те.

По-рано през септември Ким Кардашиян отрече слуховете, че е имала шест пръста. Тя публикува видео, в което показа крака и преброи пръстите си на него. Така звездата реши да докаже на абонатите, че има само пет пръста, както всеки обикновен човек.

Превод: БЛИЦ