Евгений Манюров, открил стрелба в централата на Федералната служба за сигурност на Русия, се е променил страшно много след смъртта на баба си. Това разказват съседи.

Жена на име Валентина споделя, че след като тя се разболяла тежко, Манюров се е грижел за нея до последния й час. След смъртта й миналото лято той много се променил – спрял да се грижи за себе си и започнал да ходи небръснат.

Друга жена споделя, че никога не е виждала Манюров пиян. Той бил много възпитан и винаги поздравявал съседите.  Други съседи от Подолск, откъдето е стрелецът, описват 39-годишния мъж като затворен и самотен човек. Той нямал нито приятели, нито любима. Често го срещали в камуфлажна униформа и с голяма раница на гъба, но за увлеченията му по стрелбата не знаели нищо.

БЛИЦ припомня, че по-рано днес майката на Евгений Манюров сподели, че синът й не е служил в армията, не е женен и няма приятелка. Цялото си време посвещавал на работата и хобито си.  

По думите на баща му, в последно време той работел като охрана в посолството на Арабските емирства. Той изказа предположения, че синът му може да е бил зомбиран.

Както БЛИЦ съобщи, в резултат на кървавата престрелка в централата на Федералната служба за сигурност в центъра на Москва загина един човек, по-късно почина втори, други пет пострадаха. Един служители на ФСБ е тежко ранен.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!