Пореден скандал с проститутки разтресе Холивуд. Джони Деп, Джордж Лукас, Джак Никълсън, Били Айдъл, Хю Хефнър и продуцентът Рупърт Евънс са последните разкрити имена от черното тефтерче на Хайди Флейс, известна като Мадам на Холивуд. ВИП клиентите й стояха с години в сянка, но сега сайтът Radar Online разкри някои от мъжете, които са изброени в скандалните й записки. 

Изданието цитира човек, който е виждал тефтерчето - според него, ако се докаже, че всички тези топкинаджии са се отдавали на платен разгул във владенията на Хайди, с тяхната кариера ще бъде свършено. 

Това, че Флейс е вкарала Деп, Никълсън и компания в черните си списъци, не означава, че световните мачовци са плащали, за да правят секс с някое от нейните момичета. 50-годишната Хайди Флейс движеше огромен бизнес с проституки, докато не я заловиха през 1993 г. и обвиниха в укриване на данъци. Опасенията тогава бяха, че черното й тефтерче ще попадне в ръцете на прокуратурата и ще бъде изнесено публично, но това не се случи, защото нямаше отношение към делото. Флейс беше осъденa на седем години затвор, но излежа само 20 месеца и още 16 в рехабилитационен център. В момента е сгодена за Денис Хоф, собственик на публичен дом, известен като любовно ранчо в Невада.

Тя започва бизнеса си, когато е едва на 25 през 1990 година. По-късно е признавала, че е направила първия си милион само за няколко месеца. През следващите три години империята се разраства все повече и според слуховете осигурява елитни проституки за елита на Холивуд. Сред клиентите й е и Чарли Шийн, който сам си призна, че е използвал момичета на Флейс. В най-лошите си нощи на мениджър тя си докарвала по 10 хиляди долара. А по някое време трябвало да започне да отказва на момичета, които искали да работят за нея. 
 

Източник: "Стандарт"