Потребителка в Reddit с псевдоним soglamsofresh е разказала, че случайно е предложила на преподавател орален секс по време на лекция в университета, което било много забавно за другите студентите от нейния курс. Постът на момичето е набрал хиляди харесвания и одобрителни мнения.

Според думите на девойката, това се е случило по време на обучение в университет във Франция. Занятията били водени от мъж, когото тя определя като религиозен семеен човек. Студентите правели половината от домашните си писмено, а другата половина отговаряли устно.

„В този ден той ни поиска нов проект, който трябваше да бъде подготвен за седмица. Той обаче не уточни в какъв именно формат трябва да бъде подготвен “, разказва тя.

Момичето е решило да го уточни с преподавателя и е използвала фразата на френски „rapport oral“. „Професорът притихна и се изчерви. Целият курс избухна в смях. А аз се обърнах, без да разбирам какво съм казала толкова смешно, след което повторих въпроса си “, пише студентката.

Soglamsofresh е обяснила, че фразата "rapport oral" буквално означава "устен доклад", но във Франция се използва и за обозначаване на орален секс. "И абсолютно всички в класа разбраха това!" - споделя момичето. Когато осъзнала грешката си, тя се смяла много дълго време.

Превод и редакция: БЛИЦ