Светът има нова любимка сред пищните модели, тя отново се казва Ашли, но фамилията и е Алексис. 27-годишната американка освен успешен модел е и преуспяваща бизнес дама.

Ашли Алексис печели доста добре от фотосесии и рекламни договори, освен това притежава собствена марка бельо и банкси костюми, предназначени за жени с форми. Мотото на бранда ѝ е, че „красотата не е конкретен размер“, а един от топ цитатите ѝ е, че "освен ако не съм седнала на лицето ти, теглото ми не е твоя работа".

Ашли Алексис споделя, че като малка е била тормозена заради теглото си. Самата тя не се е чувствала добре в тялото си. „По-късно разбрах, че това съм аз, това е моят живот. Осъзнах, че не трябва да съм нещастна от това, че не отговарям на общоприетия критерий на обществото за перфектното тяло“, разказва тя.

Днес красавицата не се притеснява да показва пищните си форми. Ашли се е снимала както за Playboy, така и за модни издания като Elle.

През май тази година моделът преминава през операция за намаляване на бюста, а няколко седмици след това отново рекламира новата си линия бански костюми без капка притеснение.

Пищната красавица е щастливо омъжена от няколко месеца.