Сюзън Бойл изкара милиони, а сега бе разкрито как ги е похарчила, показвайки колко се е трансформирала.

Сюзън Бойл, звездата, която завладя света с  "Britain's Got Talent", спечели около 22 милиона паунда по време на кариерата си.

Сюзън днес е на 58 и страни от очите на обществеността, но обяви как е похарчила парите...Въпреки че имаше много пари, за да си купи голямо и луксозно имение, Сюзън реши да остане в малката си къщичка.

Както разкрива за списание „OK! Magazine“, най-скъпата вещ, която някога е купила с милионите си, е кожено палто и пиано.

Това, за което харчила пари, били и шофьорски уроци, защото винаги е искала да кара, но така и не  успяла да ги вземе.

Нека ви припомним, че Сюзън се оттегли от обществеността, след като разбра, че не може да издържи да бъде толкова популярна и със сигурност заради обществения натиск.

В пика на кариерата си Сюзън получи и цял екип от професионалисти, чиято цел беше да я направят звезда.И изведнъж тя наистина се превърна в звезда, винаги облечена в най-добрите тоалети, с кокетна прическа и изцяло стилизирана.

Когато тя декларира, че е девствена и никога не е целувала мъж в живота си, популярността й избухва, като мъже редовно й се обаждат и непрекъснато се налага да променя номера на мобилния си телефон.

По време на финалната вечер на едноименната надпревара, когато всички бяха убедени, че тя ще бъде победителката, тя изгуби и се озовава в болницата през нощта, където е диагностицирана с депресия, а след като напусна, отиде в манастир в Шотландия.

Оттогава рядко се появява в медиите, а миналата година обяви, че е готова да се върне на сцената ...

Превод: БЛИЦ