Видео с участието на възрастна двойка, танцуваща по време на пандемията заради коронавирус във Великобритания, е станало вирусно в мрежата.

Дъщерята на 88-годишния Джоузеф и 82-годишната Силвия Джаки Бродбент се притеснявала, че родителите й, поради пандемията, не напускат домовете си и не се виждат с други хора.

"Разбрах, че трябва да направя нещо. Те двамата винаги са обичали да танцуват, затова започнах да пускам любимите им песни и те започнаха да се движат. Това наистина им повдигна настроението и им помогна да запазят позитивно отношение", споделя дъщерята.

След тези свои думи тя е публикувала видео с танца на Джоузеф и Силвия в TikTok. Видеото е събрало над 8,4 милиона гледания и над милион и половина харесвания.

"Хората ни разказаха доколко видяното е подобрило настроението им. Мама и татко наистина харесаха коментарите. Реакцията относно видеото им беше изумителна. Фактът, че сме направили живота на хората малко по-добър през последните няколко месеца, е невероятен", добавила е Джеки.

Превод и редакция: БЛИЦ