Видеорегистраторът на шофьор на камион засне нещо страховито. Това се случва на един от най-опасните пътища в Америка, предава glasnews.bg

Уилям Чърч се е движил по прословутия път 87 в Аризона, САЩ. Преглеждайки записите от камерата си той забеляза страховита фигура, стояща отстрани на пътя в тъмната нощ, и определено беше нещо, което не е виждал досега.

Той коментриа пред Fox News, че фигурата просто стояла на пътя, докато минавал. "Този ​​участък от пътя на север до Пейсън и на юг до Тусон е невероятно страховит, особено през нощта.

Един от случаите, по които работихме, документиран в нашата книга, беше от маршрута, водещ на юг до Тусон, където се твърди, че шофьор е взел стопаджия, чието име съвпада с това на изчезнал през 70-те години,“ сподели ловец на духове, занимаващ се с подобни странности.

"Това ми напомня за инцидент, който имах на една стара магистрала тук. Бях завел майка си на летището и беше около четири часа сутринта на връщане. Прозрачна фигура много подобна на тази започна да върви по пътя. Стигна до жълтата линия, разделяща лентите, и аз завих, но тъй като бях до нея, тя напълно изчезна", пък споделя друг.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук