17-годишно момче от Мисури е повдигнало обвинение срещу родителите си, защото са го кръстили Гейлорд. Тийнейджърът е страдал много по време на детството си заради купищата подигравки, които е получавал.

Гейлорд Уилямс е от малко градче в щата Мисури. Той съди Дейв и Карол Уилямс за това, че са направили умишлено живота му нещастен след като са го кръстили с "остаряло и предубедено име", пише Worldnewsdailyreport.com. 

Момчето е споделило пред съда, че смята, че е нежелано дете и родителите му са го кръстили по този начин, защото е бил изкупителна жертва. 

"Няколко пъти са ми казвали, че съм инцидент и че съм съсипал живота им. Когато баща ми е пиян, дори си признава, че са ме кръстили така, за да съсипят живота ми, както аз съм съсипал техния", споделя с огорчение Гейлорд. 

Той казва още, че "болният" им план е проработил. Момчето е било тормозено както психически, така и физически, заради името си. Два пъти дори е влизал в болница. 

Гейлорд се е опитвал да смени името си в миналото и няколко пъти, но родителите му отказали да му помогнат и да му дадат пълномощно, с което да се съгласят с промяната. 

"Животът ми е нещастен! Нямам търпение да стана пълнолетен и да си сменя името без да искам разрешение", крещял Гейлорд по майка си и баща си. 

Накрая той решил да осъди родителите си и да поиска финансова компенсация за мъченията, на които е бил подложен. 

Майка му и баща му твърдо отричат обвиненията и твърдят, че са кръстили сина си Гейлорд, защото са харесвали ужасно много името. 

Превод: БЛИЦ