Британската жителка Джемайма Пакинтън, известна със своите сбъднати гадания на аспержи, заяви както ще да очаква светът през 2021 година, пише "Мирър".

Тя поясни, че като цяло светът ще стане по-добър, но някои от старите навици на човечеството ще трябва да се променят.

По думите й светът ще бъде по-добър, но ние ще пътуваме по-малко

Екстрасенсът отбеляза, че през 2021 г. възможността за редовно пътуване, която мнозина очакват след обявяването на ваксината в различни страни, все още няма да бъде толкова голямо, колкото преди.

Според 65-годишната жена пандемията от коронавируса ще намалее и ще започне да преминава до юни тази година.

Пакинтън каза, че пътуванията в чужбина обаче ще се превърнат по-скоро в "случайност отколкото в годишна норма". Според екстрасенса метеорологичните условия ще продължат да влияят все повече върху начина на живот на хората. Тропическите бури ще зачестят.

"Населението на света ще стане по-добро и по-толерантно в резултат на пандемията и правителствата ще се подчиняват по-силно на волята на своя народ", казва тя.

Говорейки за британското кралско семейство, Джемайма спомена два развода и отбеляза също, че Хари "ще се завърне във Великобритания през март". Тя също така отбеляза, че може да има здравословни проблеми сред членовете на кралското семейство от всички възрасти.

Според жената Елизабет II „ще направи важно изявление през юни“. Екстрасенсът намекна, че кралицата на Великобритания може да прехвърли властта на сина си Чарлз.

Пакинтън има лоши новини и за спортните звезди. 65-годишната жена отбеляза, че тази година широката общественост ще насочи вниманието си към „истинските герои“.

"Големите заплати за спортни звезди и маниите за знаменитости ще останат в миналото - ерата на полупрофесионалните спортисти с акцент върху истинските герои ще се прероди", каза тя.

Също така, екстрасенсът не заобиколи ситуацията в САЩ.

"Бившият президент Тръмп ще бъде отхвърлен от членовете на Републиканската партия заради отношението му към вътрешната ситуация в САЩ. Той няма да се кандидатира за следващия мандат като президент и бъдещето му остава несигурно", каза тя.

Превод: БЛИЦ