Така се е прекъснала семейната линия Томлин от Саут Шилдс, Великобритания. Лекарите казват, че в семейството е имало наследствена сърдечна недостатъчност, а може би ... твърде много обичащи сърца.

10-годишният Джак Фада Томлин е бил много привързан към своя дядо Джеймс, все пак момчето е растяло без баща, пише в. "Дели Мейл". Джак е бил фен на футбола и заедно с дядо си редовно ходили на мачове. 


Но тази година дядото починал. Причината за смъртта - разрив на сърцето. 18 часа по-късно момчето започнало да се оплаква на майка си, 32-годишната Ашли Томлин, че чувства силни болки в гърдите. Дъщерята на Джеймс при това сама много тежко понасяла загубата на баща си и сметната, че момчето просто страда от мъка.  

Два часа по-късно обаче детето било прието по спешност в болница. Там малко по-късно Джак починал от разрив на централната артерия. "Мислехме, че болката в сърцето на Джак е предизвикана от кончината на дядо му. Иронично, но сърцето на Джак също не издържа... все пак .. Джак имаше най-голямото сърце. Последните 10 години бяха най-хубавите от живота ми", споделила майка му.   

Ашли Томлин обаче не успяла да преживее кончината на двамата си най-обичани мъже. Заедно с майка си тя успяла да преживее само още две седмици. В понеделник, на 4 декември, Джил намерила безжизнената Ашли в банята. Пристигналите медици констатирали, че причината за смъртта е същата, като на сина ѝ.  

Превод и редакция: БЛИЦ