Понякога цената на красотата е висока. Това най-добре усещат известните, които не се примиряват с годините и се подлагат на различни интервенции, за да изглеждат млади и красиви. Други пък прибягват до пластичната хирургия, за да се разделят с несъвършенствата по себе си.
Сред тях се отличава бившият състезател по лека атлетика и телевизионна звезда Кейтлин Дженър.

През 2015 г. олимпийският шампион в десетобоя от 1976 г. - Брус Дженър разкри, че е транссексуален и ще се подложи на операция за смяна на пола. Кейтлин Дженър стана жена на годината на сп. "Глемър". Баща на шест деца и доведен татко на Ким Кардашиян претърпя 10-часова интервенция за феминизиране на чертите на лицето, както и една на бюста.Още от операциите на Кейтлин са за премахване на адамовата ябълка, корекция на челюстта и увеличаване на бюста. Сумата, която Дженър е вложила във външния си вид, се оценява на 60 хил. долара, като не броим козметичните промени, които със сигурност биха добавили още една солидна сума към тази.За децата на Дженър пластиките далеч не са чужди. Най-малката му дъщеря напомпа устните си до неузнаваемост, а Ким е известна с десетките си промени в чертите на лицето и е носителка на най-популярното силиконово дупе в света.

Блейк Лайвли пък се подложи на корекция на очите. Направи си и ринопластика. Крайната цена е 7300 долара. Блондинката изглежда натурално, въпреки поправките по себе си. 


Певицата Иги Азалия си сложи импланти и коригира носа си, което и струва 4 300 долара.Източници: vesti.bg, Shutterstock