Иванка Тръмп говори по време на ежегодното търговско изложение за битова техника в Лас Вегас. За събитието дъщерята на американския президент Доналд Тръмп избра костюм в тъмно райе с широки бели ревери и бели копчета, предава Дарик. 

Бизнес имиджът и беше завършен от обувки на висок ток.Не отдавна г-жа Тръмп смени прическата си с късо каре, но сега косата й е пораснала отново и стилистите й са прекроили формата на подстрижката й, удължавайки предната част.Костюмът на Иванка Тръмп на пръв поглед изглеждаше съвсем обикновен – класически прав панталон и право сако, но в него имаше един рядък детайл – реверите с остри краища. 

Такива големи ревери с леко удължени краища се наричат – върховни ревери, защото придават на фигурата височина. В идеалния случай най-голямата ширина на реверите трябва да стига до средата на линията на раменете на собственика на костюма.
 Историците смятат, че това не е обикновена прищявка на модата, а просто е практично – такива ревери се повдигат лесно и пазят шията от дъждовни капки при неблагоприятно време. Благодарение на монарха обаче заострените ревери стават популярни и до днес украсяват мъжки и дамски якета, и смокинги.