Известната руска тв водеща Виктория Боня е споделила за някои опасни преживявания от младостта си в родния й град Краснокаменск, съобщават световните издания.

Красавицата е разказала как на 16 години случайно е загубила девствеността си. Това се е случило с мъж, който тя виждала за първи път и към който нямала никакви чувства.

Приятелката на Виктория харесала младежа, като двете му отишли на гости. Четиримата, заедно с хазяина на апартамента, се забавлявали и след това си легнали отделно да спят.

Момичетата се настанили в едната стая, момчетата в другата. Посред нощ, обаче, харесваното момче от приятелката на Боня дошло при нея. И след това сегашната тв водеща решила да не пречи и затова се преместила и легнала при хазяина.

Именно тогава Виктория загубила девствеността си. Тя е разказала, че дълго време е била сигурна, че в крайна сметка нищо не се е случило. Всичко свършило твърде бързо. И едва след известно време и опит, Виктория успяла да признае пред себе си, че първият й път е бил толкова незапомнящ се.Телевизионната водеща е споделила и за други премеждия от младостта си. Например, веднъж след дискотека, Виктория и нейната приятелка отишли да посетят момчета. Тогава момичетата били на 13-14 години и всичко щяло да завърши с изнасилване, но приятелките имали късмет."Това се случи на улицата в края на февруари, началото на март, Сибир, Забайкалие, минус петнадесет. Трябваше да грабнем ботушите и да бягаме. Знаех всички входове наизуст, но нямаше нито една лампа, нищо не се виждаше. Скачах през няколко стъпала на стълбите. Изтичах уплашена, с обувките в ръка. Не знам как не си счупих краката тогава", разказва Виктория Боня.В друг случай момичетата вече били по-големи, на 15 години, и отишли да посетят познат 30-годишен мъж, който впоследствие се оказал местен маниак. Той заплашил приятелките с брадва и ги измъчвал. Виктория Боня все още има белег от цигара на крака си. В крайна сметка той ги пуснал.