Неравностойните бракове в нашия свят далеч не са рядкост. И днес около нас има двойки с много голяма разлика във възрастта, но най-често съпругът е по-възрастен от жена си, пише Труд.


Подобни съюзи отдавна са често срещани в нашето общество. Но двойките, при които съпругата е доста по-възрастна от избраника си будят недоумение. Такива съюзи често се обсъждат и осъждат. Но има ли възраст за любовта? Времето няма власт над това чувство. Подобна история се случи и с тази двойка.

Ленда е на 51, когато среща 17-годишния Джей Барам. Той кара курс на шофиране, а тя му е инструктор. Той е невинно момче, тя е разведена жена с две деца и трудно минало.

 След известно време инструкторката и ученика разбират, че имат много общи интереси. Линда и Джей обичат една и същата музика, падат си по едни и същи филми, и двамата са луди по колите. Веднъж, по време на урок, докато в колата звучи песен на Елтън Джон, Джей и Линда се целуват за първи път. Няколко дни по-късно младокът кани новата си любима на среща.

Чувствата им стават по-силни с всеки ден. Линда и Джей знаят, че това не е редно, но не могат да устоят на привличането помежду им.

Във всяка приказка има зъл персонаж, който в крайна сметка остава победен от доброто и любовта. Нито родителите на младежа, нито децата на дамата не могат да приемат щастието на двойката... Въпреки това Джей и Линда се женят 8 месеца след срещата си.

Влюбените са заедно от 18 години. Днес Джей е на 36, а Линда на 70 и са се сближили още повече. Джей дори уверява, че все още обожава жена си, въпреки че тя има здравословни проблеми и трудно се движи. В брака им общи деца никога не са се появявали, тъй като мъжът никога не е искал да стане баща. Но той обича да прекарва време със седемте внуци от половинката си.