Алиша Маген е работила девет години като зъболекар в американските военновъздушни сили, но за да изпълни мечтата си, тя напусна службата и отиде да се впусне в спорта. Сега това 33-годишно момиче печели 60 хиляди паунда, благодарение на обучителните видеоклипове, които публикува в Instagram, съобщава Daily Star.


Бившата войничка, която е следвана от повече от 280 хиляди потребители, не само записва обученията си, но избира за всеки секси костюм, който не оставя място за въображение."Цифрите в Instagram не са от значение, ако не знаете какво да правите. Знам толкова много примери, когато хората, които имат над 300 000 души последователи, са абонирани да не печелят нищо," казва Алисия.Повечето блогъри печелят пари чрез реклама, но Алисия е изградила почти собствен бизнес, като продава програми за обучение и дрехи за класове. Самата девойка признава, че целта й е да "мотивира другите и да им помогне да постигнат здравословен и щастлив начин на живот."
Алисия тренира два пъти на ден. В четири часа сутринта момичето прави кардио и след работа започва силови упражнения. Понякога тя жертва обедната си почивка, за да запази тялото си в добра форма.

Превод: БЛИЦ