Тили Уитфийлд, звездата на австралийския "Биг Брадър", реши да опита трик от TickTock, за да се отърве от акнето по лицето. Самата тя направи акупунктура и се озова в болница с изгаряния по лицето и временна загуба на зрение.

Още през май 21-годишната Тили Уитфелд каза, че се е появила в Биг Брадър, Австралия, с глинена маска, за да покрие зачервяванията по бузите и носа и да премахне белезите, които си е причинила, след като е опитала трика от TickTock. “.

Тили открила, че има проблеми с акнето и че е опитала всичко, за да се отърве от него. В TickTock тя получи съвети за красота от момиче, което твърди, че знае как да се отърве от пъпки по лицето си и което съветва да се прави акупунктура у дома, както и сторилаТили. Това обаче не било разумно решение.

„Ето как изглеждаше лицето ми само седмица преди да вляза в къщата на Биг Брадър, а сега сложих много грим и сложих глинена маска, за да го скрия“, написа тя до снимка, пълна с червени белези на лицето й.

Веднага след „лечението“ тя се озова в болницата с изгаряния по лицето и временно загуби зрението си.

Моля, не се вслушвайте в съветите, в които се препоръчва да правите нещо у дома, което иначе трябва да се прави от експерти в салоните. Попаднах в болница с временна загуба на зрение поради подуване и бях много болна от инфекция, да не говорим, че лицето ми беше неузнаваемо. Оставете това на професионалистите", каза Тили. 

Превод: БЛИЦ