Според сайта“Vista News“, датският център за регенеративна медицина е представил нова терапия за възстановяване на ерекцията

Според учените тази терапия дори спомага за увеличаване размера на пениса.

Терапията се основава на стволови клетки. Учените ги инжектират в основата на пениса, за да постигнат желан терапевтичен ефект. Такава инжекция е много полезна за нервните клетки и кръвоносните съдове, защото стволовите клетки могат да възстановят почти всички клетки в тялото. Освен това те насърчават и тъканната регенерация. Нормалната работа на кръвоносните съдове и нервите осигурява постигане на ерекция и добра чувствителност.

Между другото, както вече е установено, инжекциите увеличават и размера на пениса. Към днешна дата тестовете са проведени с участието на бивши онкологични пациенти.

Инжекции със стволови клетки са направени на мъже, които са преживели рак на простатата и са имали признаци на патологични процеси в пениса. След курса на инжектиране пациентите напълно възстановяват сексуалната си функция в продължение на почти една година.

Експертите се надяват в бъдеще да се постигне по-продължителен ефект и да се осигури лечение, който е подходящо и за мъже с еректилна дисфункция, причинено от затруднения, свързани с възрастта, диабет, сърдечни проблеми и високо кръвно налягане.

Друг нов и ефикасен метод за решаване на проблема с ерекцията е мехлем, създаден от учените от Медицинския колеж „Алберт Айнщайн“, пише The Daily Mail.


Какви са природните съставки на мехлема и как действа той четете в Zdrave.to

Превод: БЛИЦ